Met alleen zalm is uw Paasbrunch niet langer uniek

Gaat u dit jaar uw gasten verrassen tijdens de Paasbrunch? Met alleen zalm is uw Paasbrunch niet langer uniek. U zult dus met andere ideeën op de proppen moeten komen. Apollo neemt een aantal voorbereidingen voor voor u uit handen.

Creatief met ei

Ei is toch wel enigszins onmisbaar tijdens de Paasbrunch. In plaats van een simpel gekookt eitje of een omelet kunt u eens een variatie proberen door bijzondere kruiden en ingrediënten aan het roereitje toe te voegen, zoals bijvoorbeeld kerriepoeder en paprikapoeder of zalmsnippers.

Hartig boven een zoete Paasbrunch

In plaats van de zoetigheid die vaak bij een Paasbrunch wordt geserveerd kunt u kiezen om het juist over de hartige boeg te gooien. Serveer een hartige quiche met paprika, spinazie, ui en salami en vul dit aan met heerlijke verse bieslook, peterselie en versgeraspte Parrano.

Homemade brooddip

Toch brood serveren op uw unieke Paasbrunch? Zorg dan dat ook het brood de moeite waard is. Bak een bijzonder soort brood zoals tomatenbrood of pompoenbrood. Vul dit aan met bijvoorbeeld een zelfgemaakte tomatentapenade, met oregano, paprikapoeder, knoflook en zongedroogde tomaatjes. Eventueel zou u ook een simpele Bruschetta kunnen maken met de Bruschettamix van Apollo. U hoeft alleen wat water en olie toe te voegen en een heerlijke Bruschetta kan zo worden opgediend.