Apollo bij Gastvrij Rotterdam

Van 17 tot en met 19 september stond Apollo op Gastvrij Rotterdam in Ahoy Rotterdam. Hier werden o.a. de lijn mayo’s en glazes gepresenteerd en kon men amuses proeven met deze nieuwe producten. Op de beurs werden verschillende wedstrijden, uitreikingen en proeverijen georganiseerd en kon men genieten van de nieuwste innovaties op horecagebied.

Amuses met Apollo

Tijdens de beurs werden er verscheidene amuses aangeboden voor de gasten die bij de stand langs kwamen. Deze hapjes zijn ook ideaal te gebruiken als amuse in uw restaurant. Hieronder vindt u de recepten van deze amuses.

Couscous met geitenroomkaas

De eerste amuse bestaat uit een salade van couscous, op smaak gebracht met ras el hanout kruiden. De cous –cous is gemengd met geitenkaas, rode biet en ras el hanout mayo van Apollo. Dit heerlijke kleine hapje kan gebruikt worden als amuse of als voorgerecht voor uw gasten.

Volkorenpita met avocado en komkommer

De tweede amuse die gepresenteerd werd is een kleine volkorenpita met stukjes avocado, komkommer, tomaatjes, paprika en gerookte kip. Dit werd aangelengd met de veelzijdige dragon mayonaise van Apollo. Dit zorgt voor een compleet gerecht, ook geschikt als amuse of voorgerecht.

Makreelmousse met viskruiden

Het derde hapje dat gepresenteerd werd op Gastvrij Rotterdam was een amuse van makreelmousse, op smaak gemaakt met de viskruiden met Apollo. Daarbij werd bleekselderij, komkommer en een nori crackertje geserveerd. Deze amuse werd afgemaakt met de wasabi mayo van Apollo.

Toastje met geitenroomkaas

De laatste amuse op de beurs was een toastje met geitenroomkaas. Deze was aangevuld met komkommer, stukjes avocado, stukjes paprika en tomaat. Dit werd afgemaakt met de heerlijke sherry truffel glaze van Apollo.

Wilt u uw gasten verrassen met een bijzondere amuse. Probeer dan een van de bovenstaande amuses met de mayo’s, glazes en kruiden van Apollo.