Het verrassingselement in de horeca wordt steeds belangrijker. De Nederlandse horeca draait op volle toeren. Om onze gasten te kunnen verleiden moet iedereen blijven ontwikkelen. Apollo bewijst u graag weer dat zij diverse voorbereidingen voor u uit handen neemt. Komt u kennismaken met ons nieuwe assortiment op de Horecava van 8 tot en met 11 januari?

Apollo is te vinden in Hal 7 Stand 07.240. Daar presenteren wij ons nieuwe en uitgebreide assortiment glazes, mayo’s en woksauzen. Onze chefs hebben dit najaar een aantal smaken ontwikkeld die zij graag aan u laten proeven.

De nieuwe smaken mayo’s en glazes

In het assortiment glazes treft u drie nieuwe smaken aan: Truffel, Gin-tonic en Rode biet-honing. De zes nieuwe mayo’s zijn Carpaccio, Dragon, Ras el hanout, Saffraan-citroen, Wasabi en Zwarte knoflook. Ook onze nieuwe smaakmakers zijn zoals u dat van ons gewend bent, uitstekend culinair en decoratief te gebruiken. Onze moderne, nieuwe smaken zijn uitstekend geschikt voor het verrijken en boosten van salades, carpaccio, sandwiches en luxe broodjes, tapas, sushi en sashimi, partyhapjes, gerookt gevogelte, pate, gegrilde gamba’s, diverse vis-, kip en vleesschotels, kaas, desserts, frites, tempuras en rauwkost. Vanzelfsprekend dienen de Apollo mayo’s en glazes ook uitstekend als begeleiders van barbecue, grill en fondue. De handige spuitflesjes maken het mogelijk om strak te decoreren.

Nieuwe woksauzen in 2018

Apollo verrijkt haar assortiment woksauzen met een viertal nieuwe smaken. Het gaat om Hoisin, Rendang, Spicy Soy en Szechuan. Hiermee is het woksauzen aanbod bij Apollo uniek en completer dan ooit tevoren.

Informatie voor bezoekers van de Horecava 2018

Dé horeca vakbeurs is ook dit jaar weer te vinden in de RAI in Amsterdam. De beurs is elke dag, van maandag 8 tot en met donderdag 11 januari geopend van 11.00 tot 18.00 uur. Klik hier voor alle beursinformatie.

Apollo vindt u in HAL 7 STAND 07.240