Zoek een product

Zoeken

Filters

Apollo assortiment

Bekijk onze bijzondere glazes

Verrijk uw carpaccio, tapas, sashimi of hapjes met een culinaire en decoratieve smaakmaker van Apollo. Unieke en frisse samenstellingen zoals aarbei-peper, wasabi-soya en sherry-truffel.

Assortiment glazes

Zoete specerijen

Speciaal voor uw zomerse dessert geselecteerd.

Bekijken

Soepen

Snel en gemakkelijk een heerlijk voorafje.

Bekijken

Een samenspel van smaakvolle ingrediënten

De ideale basis of juist de finishing touch voor veel van uw gerechten. In het Apollo assortiment vindt u verfijnde en exotische smaakmakers. Gemakkelijk te gebruiken voor onder meer uw kip, groente en vleesschotels.

Glaze sherry truffel

De heerlijke sherry truffel glaze geeft een zoete smaak aan verschillende gerechten. Deze glaze is bijvoorbeeld te gebruiken bij het decoreren van salades.

Bekijk deze glaze

Bouguignonne melange

Traditioneel bougondische mix van onder meer peterselie, peper, gember, rozemarijn, majoraan, anijs, knoflook en komijn.

Bekijk de mix

Rozemarijn

Gevriesdroogde rozemarijn. Begeleid wild vlees of gevogelte met dit buitengewoon fijne kruid. Uw zomerse grill gerecht wordt fantastisch!

Bekijk de mix

Frans Bon

Culinair Adviseur Apollo

Als chef werkt u onder tijdsdruk. Elke dag wilt u opnieuw dezelfde kwaliteit leveren. Met alle plezier nemen wij een aantal voorbereidingen voor onze rekening. Welkom op onze vernieuwde website, uw bron van informatie, advies en productkennis.

Tips & Favorieten van Frans
Puur met de smaak van herkomst

Wij spelen in op de laatste foodtrends waarbij gemak en de smaak van herkomst centraal staan. Maak kennis moderne smaken, handige flesjes en klassiekers zoals Whiskey Cocktail, Ravigotte en Barbecue. Onze sauzen en kruiden met liefde begeleiders van uw gerechten of helpen u bij het neerzetten van een uitstekende basis voor een geslaagde culinaire avond.

Dressing Basis Oliva

Deze frisse, licht romige dressing met als smaak tonen van yoghurt is sec heerlijk op groene salades en gesneden groenten als komkommer, wortel en rettich.

Bekijk deze dressing

Kerriepoeder Madras

Zoekt u het in de Oosterse hoek? Dan helpen wij u graag de basis te leggen voor een heerlijke smaakmaker met deze verrassende kerriepoeder.

Bekijk de mix

Ongezoute barbecuekruiden

Voor het zomerseizoen! Barbecuekruiden in een ongezoute variant. Voor wie er van houdt of voor wie het moet. Ook in een grotere verpakking.

Bekijk de mix