Overwinteren op beursgebied

De afgelopen beurzen waar Apollo te vinden was, waren een groot succes. Met trots kunnen wij nu meedelen dat wij de komende periode weer op twee bekende en inspirerende horecabeurzen te vinden zijn. Hier kunt u terecht voor de meest culinaire tips voor een perfect diner en kunt u kennismaken met het rijke en diverse assortiment van Apollo. Zien wij u terug op een van deze evenementen?

Apollo bij vakbeurs Gastronomie

Op 7 en 8 november 2016 vindt de vakbeurs Gastronomie plaats in de Jaarbeurs in Utrecht, de ideale locatie voor een beurs als deze. Gastronomie draait om inspiratie, kwaliteit en de beleving die bij het bereiden van bijzondere gerechten komt kijken. Op de beurs zijn hoogwaardige producten te treffen, waaronder ook de kruiden en specerijen van Apollo. In het midden van de beurszaal wordt een groot gebied gereserveerd voor kookeilanden waar topchefs spectaculaire Master Classes presenteren. Ook worden er diversen workshops, presentaties en demo’s gegeven. Meer informatie vindt u de website van Gastronomie, waar u ook uw registratie en toegang tot de beurs kunt regelen.

Meer informatie

Horecava en Apollo

De komende editie heeft de grootste nationale vakbeurs van Nederland, de Horecava vakbeurs, een bijzonder thema, namelijk Proef de toekomst. Daarom is de beurs voornamelijk gericht op nieuwe technologieën, ontwikkelingen, smaken en sferen. De Horecava vindt plaats van 9 t/m 12 januari in de Rai in Amsterdam. Kom langs bij de stand van Apollo op dé vakbeurs voor horecaprofessionals en bewonder het ruime assortiment dat Apollo u te bieden heeft. Voor meer informatie over deze vooruitstrevende beurs kunt u kijken op de website.

Meer informatie

Bent u aanwezig op één van de evenementen? Vergeet u dan niet even langs de stand van Apollo te lopen. Wij helpen u graag met het bedenken van bijzondere smaakcombinaties en geven u graag advies. Wij hopen u terug te zien bij onze stands, tot dan!