Beurzenprogramma najaar 2017

Apollo staat dit najaar wederom op verschillende beurzen. Op het programma staan de BBB Maastricht en de Gastronomie Vakbeurs. Twee hoogwaardige horecabeurzen waar innovaties op het gebied van eten, drinken, smaken en services worden gepresenteerd.

Apollo op de BBB Maastricht

De BBB in Maastricht is door Eventbranche uitgeroepen tot de op een na beste vakbeurs in Nederland. Natuurlijk is Apollo op dit grote en verrassingsvolle evenement te vinden. De beurs vindt plaats op 9, 10 en 11 oktober van 11:00 tot 18:00 in het MECC Maastricht.

De beurs is verdeeld in vier verschillende ‘werelden’: de Food Forest waar je verrassende smaken kunt proeven, ruiken en ontdekken; de Beverage Beach, waar bijzondere dranken worden gepresenteerd, van koffie tot bier en van cocktails tot wijn; de Variety Valley, waar innovatieve technieken voor horecaprofessionals worden gepresenteerd en de Folie Culinair waar internationale gastronomie en gerenommeerde chefs kookdemonstraties geven.

Apollo opzoeken bij de BBB Maastricht? Je kunt ons vinden op standnummer FF.214.

Meer informatie over de beurs is hier te vinden:

Meer informatie

Apollo op de Vakbeurs Gastronomie

Net als voorgaande jaren is Apollo ook dit jaar weer aanwezig op de Vakbeurs Gastronomie in Utrecht. De vakbeurs vindt plaats op 6 en 7 november in de Jaarbeurs in Utrecht en heeft een vol programma met verschillende demonstraties, workshops, proeverijen en nog veel meer. De Gastronomie Vakbeurs is speciaal bedoelt voor professionals op het gebied van Fine Food. Ook worden er de Gault&Millau Awards uitgereikt op de beurs, wie wordt chef van het jaar? Beleef de Gastronomie Vakbeurs met Apollo en kom lang!

Meer informatie vindt u de website van Gastronomie, waar u ook uw registratie en toegang tot de beurs kunt regelen.

Meer informatie

Zien wij u terug?

Bent u te vinden op een van deze geweldige vakbeurzen met veel verschillende activiteiten en demo’s? Kom dan zeker even langs de stand van Apollo om ons gevarieerde assortiment te ontdekken en de verschillende smaken van Apollo uit te proberen. Tot Snel!