Mijn account Winkelwagen FAQ Contact
Menu

Over Apollo

Van heerlijk zoet ruikende kaneel uit Sri Lanka tot delicate Spaanse saffraan, met Apollo brengt Solina Netherlands alles wat nodig is om ieder culinair recept een wonderlijke toets te geven. Wij spelen in op de laatste foodtrends waarbij gemak en de smaak van herkomst centraal staan. Maak kennis moderne smaken, handige flesjes en klassiekers zoals Whiskey Cocktail, Ravigotte en Barbecue. Onze sauzen en kruiden met liefde begeleiders van uw gerechten of helpen u bij het neerzetten van een uitstekende basis voor een geslaagde culinaire avond.

Actuele ontwikkelingen bij Solina Apollo

Frans Bon en Sean van Hoeven lichten onder andere de ontwikkelingen op het gebied van vega toe

De Kruiden Route van Marco Polo

Apollo - Master of Creations

In de voetsporen van Marco Polo. De Venetiaanse ontdekkingsreiziger die in de middeleeuwen 25 jaar van zijn leven vertoefde in het Verre Oosten. Hij wordt gelinkt aan de opening en creatie van de beroemde kruidenroute. Marco Polo beschrijft tal van kruiden uit exotische plaatsen zoals Goa, Malacca, Java, Indo-Chine, Indonesië, China. Marco Polo leerde de Westerse wereld nieuwe smaken ontdekken. Later volgde het beroemde VOC (Verenigde Oost-Indische Compagnie).

Geweldig assortiment

Apollo is de referentie bij de professionele chef. Exotische specerijen en sensuele kruiden toveren ieder recept om in een subliem culinair meesterstuk. Ook biedt Apollo een zeer groot assortiment van culinaire sauzen, glazes, culinaises, dressings, smaakmayonaises en seasonings. Al deze producten helpen mee om uw gerechten te veranderen in een “signature dish” waarvan de smaak u en uw gasten altijd zal bijblijven.

Apollo groeit nog steeds verder en blijft voortdurend kijken naar veranderde behoeften in de markt. Voorbeelden hiervan zijn de introductie van het zeer succesvolle BBQ concept met de Pulled Pork sauzen en kruiden en de ontwikkeling van de Apollo World Flavors range; een selectie van de meest uiteenlopende kruiden, handig verpakt in een compact blikje.

Apollo assortiment

Ontdek onze kruiden, sauzen en delicatessen

Maak online kennis met het assortiment van Apollo. U kunt zoeken op herkomst, ingredient en type kruid of saus. Bekijk de diverse verpakkingen en bestel eventueel online uw eerste product.

Bekijk de producten

Een knipoog naar Apollo, de Grieks-Romeinse God

Premium ingredients - Premium quality

Apollo wordt meestal voorgesteld als een jeugdige god, schoon en krachtig, met een laurierkrans van de overwinning, hoog van gestalte, met majestueuze, opgeruimde blik… Maar de schoonste en krachtigste werkzaamheid van Apollo openbaart zich in zijn gave van de voorspelling!

Frans Bon

Culinair Adviseur Apollo

Als chef werkt u onder tijdsdruk. Elke dag wilt u opnieuw dezelfde kwaliteit leveren. Met alle plezier nemen wij een aantal voorbereidingen voor onze rekening. Welkom op onze vernieuwde website, uw bron van informatie, advies en productkennis.

Tips van Frans