Takeaway en Delivery
Inspiratie voor uw afhaalmenu
14 oktober 2020
Het Nederlandse horeca wezen staat sinds gisteren weer op z’n kop. De meeste restaurants hebben het takeaway concept van dit voorjaar nog in de ijskast liggen en kunnen nu gelukkig snel schakelen. Is het niet om het team betrokken en bezig te houden, is het wel om de inkomende kasstroom nog enigszins op gang te houden. Tijdens de eerste ‘lockdown’ schreven wij al 10 tips voor uw afhaal- of bezorgservice. Nu doen wij u graag een aantal suggesties.
Een winter afhaalmenu voor uw gasten?
Op 15 oktober wordt officieel het najaarsseizoen in de keuken geopend, waarbij zoals gebruikelijk er meer vraag is naar wild. Producten zoals wilde eend en hert kunnen prima worden voorbereid door de chefs en thuis in de oven of sous-vide worden nagegaard of opgewarmd.
Een 1-, 2- of 3-gangen takeaway menu?
De behoefte van de consument aan gezelligheid in de vorm van een uitgebreide avond tafelen is gelukkig niet verdwenen! Dus waarom biedt u uw gasten niet meerdere gangen aan? Allemaal in een takeaway of delivery concept. Wij doen u hieronder enkele suggesties voor 3 gangen; het voor-, hoofd- en nagerecht. Heeft u vragen? Neem dan contact op met onze culinair adviseur, Frans Bon, te bereiken via frans.bon@solina-group.nl.
Takeaway voorgerechten
Onze suggesties