Waarom zelf vervelend en saai werk doen? Apollo geeft handvatten voor mise en place

apollo-nieuwsbericht-mise-en-place-met-apollo-productenIedere chef weet hoe saai en vervelend het telkens weer opnieuw maken van basisingrediënten in de mise en place is. En toch doet bijna iedere chef dag in dag uit hetzelfde werk. Dat wil zeggen een aantal dezelfde handelingen en recepten voor de mise en place. En wees eerlijk, wie raakt er opgewonden van het maken van telkens weer diezelfde mayonaise, dressing of glaze? Juist, niemand.
In deze reportage laat Frans Bon van Apollo zien hoe je in een handomdraai fraaie en lekkere gerechten kan maken met de hulp van Apollo producten. Ze verlichten je dagelijkse werk, zorgen voor een constante kwaliteit en je zit nooit zonder (als je op tijd bestelt natuurlijk). Misschien toch eens de moeite om naar zijn creaties te kijken en er je voordeel mee te doen!

Meer lezen hier over? Dat vind u in het artikel in PassionHI

Meer lezen