Nieuws en concepten

Koken met fruit en Apollo

04-07-2018

Kookt u weleens met fruit voor uw gasten? Niet? Dan gaat er deze zomer een wereld voor u en uw gasten open. Fruit warm of koud toegepast in gerechten, het kan beide. Welke fruitsoorten zijn waar lekker in?

Bekijken

Nieuws over het door Apollo gesponsorde BBQ team

25-06-2018

Het Dutch BBQ team doet aan diverse BBQ wedstrijden mee in Nederland en ook in de rest van Europa.  Na het winnen van de BBQ wedstrijd in Klazinaveen eind mei is het door Apollo gesponsorde BBQ team door gegaan naar Zweden voor de volgende wedstrijd, het Europees kampioenschap.

Bekijken

Apollo in het Amsterdam Casino

14-06-2018

In het hartje van Amsterdam, het Leidseplein/Max Euweplein, waar ooit de fameuze nachtclub Casino van G.J. van Meeuwen zich bevond, vinden we één van de twee Holland Casino’s dat Amsterdam rijk is. Een mooiere plaats kan je je nauwelijks wensen als Casino!

Bekijken

Frisse salades met Apollo

13-06-2018

Het is bijna zomer en we genieten nu al van de vele warme dagen. U heeft dan meestal geen zin om uren in de keuken te staan om uitgebreide gerechten klaar te maken. Een goede uitkomst hiervoor is een frisse salade.

Bekijken

How it's done

16-05-2018

Dit jaar was de Horecava weer een groot succes. De nieuwe producten werden geïntroduceerd en bezoekers konden proeven en beleven. Hieronder ziet u een filmpje van how it’s done op de Horecava 2018.

Bekijken

Het BBQ seizoen

16-05-2018

Het mooie weer breekt weer langzaam door, het is mei en het BBQ seizoen gaat van start. De dagen worden steeds langer en zeg nou zelf, vlees op uw barbecue wordt het lekkerst met spicemixen uit het Apollo Smokey Beast assortiment…

Bekijken

Mise en place met Apollo

18-04-2018

Iedere chef weet hoe saai en vervelend het telkens weer opnieuw maken van basisingrediënten in de mise en place is. En toch doet bijna iedere chef dag in dag uit hetzelfde werk. Dat wil zeggen een aantal dezelfde handelingen en recepten voor de mise en place.

Bekijken

Het aspergeseizoen is geopend

18-04-2018

Het is weer tijd voor de asperges. Het aspergeseizoen is officieel op 5 april geopend en dat betekent dat iedereen weer massaal asperges gaat bereiden. De asperges zijn op dit moment het lekkerst. Er zijn 3 soorten asperges, namelijk de witte, de groene en de paarse asperges. Lees verder…

Bekijken

Pasen

27-03-2018

Gaat u dit jaar uw gasten verrassen tijdens de Paasbrunch? Met alleen zalm is uw Paasbrunch niet langer uniek. U zult dus met andere ideeën op de proppen moeten komen. Apollo neemt een aantal voorbereidingen voor voor u uit handen.

Bekijken

Beursagenda 2018

15-01-2018

Ook in 2018 kunt u Apollo weer op veel verschillende uiteenlopende horecabeurzen vinden. In dit bericht vindt u het overzicht van de beurzen waar Apollo het komende jaar te bezoeken is.

Bekijken

Ons nieuwe assortiment zien, ruiken en proeven?

19-12-2017

Het verrassingselement in de horeca wordt steeds belangrijker. Op de Horecava 2018 laat Apollo u weer graag zien dat zij een aantal voorbereidingen voor u uit handen neemt met haar nieuwe mayo’s, glazes en woksauzen.

Bekijken

Het Kerstmenu van Apollo

12-12-2017

Ook dit jaar heeft Apollo weer een heerlijk kerstmenu voor u samengesteld met de producten van Apollo. De recepten zijn samengesteld door onze culinair adviseur Frans Bon en zullen u en uw gasten een geslaagde Kerst opleveren.

Bekijken

Apollo Sponsort het BBQ Spektakel 2017

25-08-2017

Komend weekend vindt het BBQ Spektakel weer plaats bij Hotel / Restaurant La Sonnerie in Son en Breugel. Net als vorig jaar is Apollo weer sponsor van dit bijzondere evenement. Tijdens het Barbecue Spektakel presenteren topkoks de lekkerste gerechten en de nieuwste barbecuetrends.

Bekijken

Mayo truffel nu ook als grote knijpfles

26-04-2017

Wij kunnen u met trots informeren dat wij vanaf heden onderstaand artikel in ons assortiment hebben opgenomen. De Mayo Truffel 670ml is per direct leverbaar!

Bekijken

Apollo bij de Sirha beurs

03-04-2017

Van 21 tot en met 25 januari 2017 stonden onze collega’s van Solina Frankrijk op de SIRHA beurs met de verschillende merken uit de groep, waaronder ook Apollo. Veel mensen hebben kennis gemaakt met de prachtige en veelzijdige producten van Apollo. Culinair Adviseur Frans Bon was ook aanwezig.

Bekijken

Nieuwe lijnen van Apollo

21-12-2016

Bij een nieuw jaar horen nieuwe producten! Apollo introduceert twee nieuwe lijnen, Pakistani en Smokey Beast! Met de producten uit deze twee productlijnen zijn weer veel nieuwe opties mogelijk bij het bereiden van bijzondere en smaakvolle gerechten.

Bekijken

Kersttips van Frans Bon

21-12-2016

Speciaal voor de kerst heeft Frans Bon, culinair adviseur bij Apollo, een aantal tips opgesteld. Hoe kunt u de warme sauzen van Apollo het beste combineren, en welke sauzen zijn het lekkerst tijdens het gourmetten?

Bekijken

Apollo verwelkomt Degens!

09-12-2016

Solina Group heeft de acquisitie afgerond van ‘Degens’, de slagersdivisie van Intertaste Group in Nederland. Samen met Apollo zal Degens de ‘butcher market’ in Nederland en België betreden.

Bekijken

Vistronomie John Dory werkt samen met Apollo

07-12-2016

Een klein visrestaurant in Amsterdam, in een voormalig pakhuis uit 1680 aan de Prinsengracht, dat is de Vistronomie John Dory. Het restaurant is erg toegankelijk en zorgt ervoor dat gasten zich welkom voelen.

Bekijken

Beurzen winter 2016/2017

26-10-2016

De afgelopen beurzen waar Apollo te vinden was, waren een groot succes. Met trots kunnen wij nu meedelen dat wij de komende periode weer op twee bekende en inspirerende horecabeurzen te vinden zijn. Hier kunt u terecht voor de meest culinaire tips voor een perfect diner en kunt u kennismaken met het rijke en diverse assortiment van Apollo. Zien wij u terug op een van deze evenementen?

Bekijken

Beursagenda september-oktober

09-09-2016

In de maanden september en oktober is Apollo weer te vinden op een aantal interessante beurzen. Tijdens het bezoeken van de beurzen kunnen veel koks, chefs en horecaondernemers kennismaken met de kruiden en specerijen van Apollo. Tijdens welk evenement kunnen wij u verwachten?

Bekijken

BBQ Spektakel 2016

06-09-2016

Afgelopen weekend heeft het door Apollo gesponsorde Dutch BBQ-team keihard gestreden op het Open WBQA Nederlands Kampioenschap Barbecueën dat plaatsvond op de jaarmarkt van Son en Breugel. En het resultaat bleef niet uit; het team mag zichzelf, na de laatste wedstrijd in een reeks van drie, dubbel Nederlands kampioen noemen!

Bekijken

Stoeien met World Flavors van Apollo

23-07-2016

Restaurant ’t Swaentje is gelegen in het hart van Het Gooi. Gevestigd in een monumentaal pand naast een sluisje en een oude trekvaart te ‘s-Graveland. Aan de achterzijde van het pand, aan het water bij de sluis, waan je je een beetje in Colmar met zijn kanaaltjes en schattige huisjes.

Bekijken

Burgers by Apollo

30-05-2016

Burgers zijn weer trendy ! Burgers worden steeds meer gezien als een compleet gerecht in plaats van een tussendoortje. Nieuwe Burgerketens ontstaan in de grote steden en Burgers worden steeds gezonder. Burgers kennen ook steeds meer variatie. Voor de beste tips over het zelf maken van Burgers bent u bij Apollo aan het juiste adres!

Bekijken

In beweging tegen alvleesklierkanker 2016

27-05-2016

Op 28 mei vond in Gouda het event ‘In Beweging Tegen Alvleesklierkanker’ plaats. Apollo is trotse sponsor van dit evenement. Het doel was om zo veel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar alvleesklierkanker. Op de dag zelf was er een vol programma met activiteiten samengesteld .

Bekijken

Koken zonder zout met Apollo

07-04-2016

Op het Horizon College in Heerhugowaard heeft de week van de Nierstichting plaatsgevonden. In het kader van de Nierstichting besloten de studenten van de opleiding tot Kok en Gastheer/Gastvrouw om een volledig zoutloos menu samen te stellen. Daarbij kunnen de kruiden en specerijen van Apollo natuurlijk niet ontbreken!

Bekijken

Zelf vlees, kip en vis marineren

07-02-2016

Marineren is essentieel om een heerlijk stuk mals vlees te serveren. Niet alleen vlees wordt aanzienlijk smakelijker door het marineren, maar ook kip en vis. Kip marineren is de perfecte manier om een sappig stuk kip op tafel te zetten. Ook heerlijk voor allerlei bbq recepten.

Bekijken

Zelf kruidenboter maken

03-02-2016

Zelf kruidenboter maken is eenvoudiger dan u denkt. Ontvangt u binnenkort visite en wilt u graag even laten zien wat voor geweldige keukenprins(es) u bent? Veel mensen sloven zich graag uit met het hoofdgerecht. Het begint echter al bij het voorgerecht, of nog beter, bij het stokbroodje vooraf mét de zelfgemaakte kruidenboter!

Bekijken

Apollo op de Horecava 2016

13-01-2016

Van 11 tot en met 14 januari vindt de Horeca Vakbeurs plaats, ofwel de Horecava 2016. Apollo presenteert hier haar nieuwe lijn smaken in een gloednieuwe verpakking van klein formaat. Onder de noemer World Flavors vindt je nu 22 handige blikjes in het assortiment.

Bekijken

Nieuwe productverpakking voor 21 wereldse smaken

09-01-2016

Per 5 januari presenteren wij met trots onze nieuwe lijn Apollo producten: 21 hoogstaande kruidenmixen en enkelvoudige specerijen, verpakt in mooie zwarte rechthoekige blikjes met een kijkvenster.  Ook zijn de verpakkingen voorzien van authentieke designs op de labels.

Bekijken