Nieuws en concepten

Mayo truffel nu ook als grote knijpfles

26-04-2017

Wij kunnen u met trots informeren dat wij vanaf heden onderstaand artikel in ons assortiment hebben opgenomen. De Mayo Truffel 670ml is per direct leverbaar!

Bekijken

Apollo bij de Sirha beurs

03-04-2017

Van 21 tot en met 25 januari 2017 stonden onze collega’s van Solina Frankrijk op de SIRHA beurs met de verschillende merken uit de groep, waaronder ook Apollo. Veel mensen hebben kennis gemaakt met de prachtige en veelzijdige producten van Apollo. Culinair Adviseur Frans Bon was ook aanwezig.

Bekijken

Nieuwe lijnen van Apollo

21-12-2016

Bij een nieuw jaar horen nieuwe producten! Apollo introduceert twee nieuwe lijnen, Pakistani en Smokey Beast! Met de producten uit deze twee productlijnen zijn weer veel nieuwe opties mogelijk bij het bereiden van bijzondere en smaakvolle gerechten.

Bekijken

Kersttips van Frans Bon

21-12-2016

Speciaal voor de kerst heeft Frans Bon, culinair adviseur bij Apollo, een aantal tips opgesteld. Hoe kunt u de warme sauzen van Apollo het beste combineren, en welke sauzen zijn het lekkerst tijdens het gourmetten?

Bekijken

Apollo verwelkomt Degens!

09-12-2016

Solina Group heeft de acquisitie afgerond van ‘Degens’, de slagersdivisie van Intertaste Group in Nederland. Samen met Apollo zal Degens de ‘butcher market’ in Nederland en België betreden.

Bekijken

Vistronomie John Dory werkt samen met Apollo

07-12-2016

Een klein visrestaurant in Amsterdam, in een voormalig pakhuis uit 1680 aan de Prinsengracht, dat is de Vistronomie John Dory. Het restaurant is erg toegankelijk en zorgt ervoor dat gasten zich welkom voelen.

Bekijken

Beurzen winter 2016/2017

26-10-2016

De afgelopen beurzen waar Apollo te vinden was, waren een groot succes. Met trots kunnen wij nu meedelen dat wij de komende periode weer op twee bekende en inspirerende horecabeurzen te vinden zijn. Hier kunt u terecht voor de meest culinaire tips voor een perfect diner en kunt u kennismaken met het rijke en diverse assortiment van Apollo. Zien wij u terug op een van deze evenementen?

Bekijken

Beursagenda september-oktober

09-09-2016

In de maanden september en oktober is Apollo weer te vinden op een aantal interessante beurzen. Tijdens het bezoeken van de beurzen kunnen veel koks, chefs en horecaondernemers kennismaken met de kruiden en specerijen van Apollo. Tijdens welk evenement kunnen wij u verwachten?

Bekijken

BBQ Spektakel 2016

06-09-2016

Afgelopen weekend heeft het door Apollo gesponsorde Dutch BBQ-team keihard gestreden op het Open WBQA Nederlands Kampioenschap Barbecueën dat plaatsvond op de jaarmarkt van Son en Breugel. En het resultaat bleef niet uit; het team mag zichzelf, na de laatste wedstrijd in een reeks van drie, dubbel Nederlands kampioen noemen!

Bekijken

Stoeien met World Flavors van Apollo

23-07-2016

Restaurant ’t Swaentje is gelegen in het hart van Het Gooi. Gevestigd in een monumentaal pand naast een sluisje en een oude trekvaart te ‘s-Graveland. Aan de achterzijde van het pand, aan het water bij de sluis, waan je je een beetje in Colmar met zijn kanaaltjes en schattige huisjes.

Bekijken

Burgers by Apollo

30-05-2016

Burgers zijn weer trendy ! Burgers worden steeds meer gezien als een compleet gerecht in plaats van een tussendoortje. Nieuwe Burgerketens ontstaan in de grote steden en Burgers worden steeds gezonder. Burgers kennen ook steeds meer variatie. Voor de beste tips over het zelf maken van Burgers bent u bij Apollo aan het juiste adres!

Bekijken

In beweging tegen alvleesklierkanker 2016

27-05-2016

Op 28 mei vond in Gouda het event ‘In Beweging Tegen Alvleesklierkanker’ plaats. Apollo is trotse sponsor van dit evenement. Het doel was om zo veel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar alvleesklierkanker. Op de dag zelf was er een vol programma met activiteiten samengesteld .

Bekijken

Koken zonder zout met Apollo

07-04-2016

Op het Horizon College in Heerhugowaard heeft de week van de Nierstichting plaatsgevonden. In het kader van de Nierstichting besloten de studenten van de opleiding tot Kok en Gastheer/Gastvrouw om een volledig zoutloos menu samen te stellen. Daarbij kunnen de kruiden en specerijen van Apollo natuurlijk niet ontbreken!

Bekijken

Zelf vlees, kip en vis marineren

07-02-2016

Marineren is essentieel om een heerlijk stuk mals vlees te serveren. Niet alleen vlees wordt aanzienlijk smakelijker door het marineren, maar ook kip en vis. Kip marineren is de perfecte manier om een sappig stuk kip op tafel te zetten. Ook heerlijk voor allerlei bbq recepten.

Bekijken

Zelf kruidenboter maken

03-02-2016

Zelf kruidenboter maken is eenvoudiger dan u denkt. Ontvangt u binnenkort visite en wilt u graag even laten zien wat voor geweldige keukenprins(es) u bent? Veel mensen sloven zich graag uit met het hoofdgerecht. Het begint echter al bij het voorgerecht, of nog beter, bij het stokbroodje vooraf mét de zelfgemaakte kruidenboter!

Bekijken

Apollo op de Horecava 2016

13-01-2016

Van 11 tot en met 14 januari vindt de Horeca Vakbeurs plaats, ofwel de Horecava 2016. Apollo presenteert hier haar nieuwe lijn smaken in een gloednieuwe verpakking van klein formaat. Onder de noemer World Flavors vindt je nu 22 handige blikjes in het assortiment.

Bekijken

Nieuwe productverpakking voor 21 wereldse smaken

09-01-2016

Per 5 januari presenteren wij met trots onze nieuwe lijn Apollo producten: 21 hoogstaande kruidenmixen en enkelvoudige specerijen, verpakt in mooie zwarte rechthoekige blikjes met een kijkvenster.  Ook zijn de verpakkingen voorzien van authentieke designs op de labels.

Bekijken