Zoek een recept

Zoeken

Filters

Frisse lente recepten

Apollo helpt u bij een fris lente diner

Met de heerlijke producten van Apollo kunt u een culinair diner op tafel zetten. Apollo heeft diverse frisse gerechten voor u samengesteld voor een smaakvolle lente.

Bekijk de recepten

Bijzondere Salades

Smaakvolle salades voor een geslaagd diner

Bekijk salades

Mooie visgerechten

Een paar recepten voor een fris diner

Bekijken

Gerechten met vis

Tartaar van tonijn en mango

Ideaal als voorgerecht en heerlijk in combinatie met de wasabi mayo van Apollo. Ook is de tonijn gekruid met vers zeezout en versgemalen zwarte peper.

Bekijk het recept

Coquilles St. Jacques

Een ideaal voorgerecht, St. Jacques coquilles met citroenpeper en saffraan-citroen mayo van Apollo. Het gerecht heeft een luxe uitstraling en smaakt heerlijk.

Bekijk het gerecht

Zalm van de teppan

Een heerlijk smaakvol stukje zalm met verschillende groenten van de teppan, aangevuld met de woksaus Teriyaki van Apollo.

Bekijk het recept

Frans Bon

Culinair Adviseur Apollo

Als chef werkt u onder tijdsdruk. Elke dag wilt u opnieuw dezelfde kwaliteit leveren. Met alle plezier nemen wij een aantal voorbereidingen voor onze rekening. Welkom op onze vernieuwde website, uw bron van informatie, advies en productkennis.

Tips & Favorieten van Frans
Bijzondere voorgerechten

Luxe charcuterie van eend

De Charcuterie van eend schikt als voorgerecht en als amuse. Het is prettig voor het oog en de combinatie met onder andere de verschillende glazes van Apollo zorgen voor een ware smaaksensatie.

Bekijk het recept

Geitenkaasjes

Een heerlijke amuse met geitenkaasjes, vijgen en rode biet aangevuld met 2 heerlijke veelzijdige honing glazes van Apollo. Dit is een heerlijk fris en zomers voorgerecht.

Bekijk recept

Avocado met avocadohummus

De avocado met avocadohummus schikt als voorgerecht. Het gerecht is mooi opgemaakt met een verse avocadohummus en de nieuwe Ras el hanout mayo van Apollo.

Bekijk het recept