Zoek een recept

Zoeken

Filters

Frisse lente recepten

Apollo helpt u bij een fris lente diner

Met de heerlijke producten van Apollo kunt u een culinair diner op tafel zetten. Apollo heeft diverse frisse gerechten voor u samengesteld voor een smaakvolle lente.

Bekijk de recepten

Bijzondere Salades

Smaakvolle salades

Bekijk salades

Mooie visgerechten

Een paar recepten voor een fris diner

Bekijken

Zomerse frisse voorgerechten

Tartaar van tonijn en mango

Ideaal als voorgerecht en heerlijk in combinatie met de limoen-koriander mayo van Apollo. Ook is de tonijn gekruid met vers zeezout en versgemalen zwarte peper van Apollo.

Bekijk het recept

Wrap met ossenhaascarpaccio

De wraps met een carpaccio van ossenhaas zijn ideaal als voorgerecht of als amuse. Dankzij de heerlijke 3 mosterds mayo van Apollo krijgt dit heerlijke gerecht een bijzonder smaakje.

Bekijk het voorgerecht

Trio van tonijn

Er zijn veel manieren om tonijn te bereiden. Het bereiden van tonijn met de wasabi dipper of de limoen-koriander mayonaise van Apollo. Dit gerecht is ideaal als voorgerecht.

Bekijk het recept

Frans Bon

Culinair Adviseur Apollo

Als chef werkt u onder tijdsdruk. Elke dag wilt u opnieuw dezelfde kwaliteit leveren. Met alle plezier nemen wij een aantal voorbereidingen voor onze rekening. Welkom op onze vernieuwde website, uw bron van informatie, advies en productkennis.

Tips & Favorieten van Frans
Voorgerechten met vis

Wrap met gerookte zalm

De wrap met gerookte zalm is een ideaal en simpel voorgerecht voor een meergangendiner. Dankzij de dillesaus en de dille-mosterddressing van Apollo krijgt de wrap een heerlijke bijzondere smaak.

Bekijk het recept

Tempura van groenten

De heerlijke tempura van groenten schikt als voorgerecht en als amuse. De combinatie van groenten zorgt voor een formidabele smaak en de wasabi dipper voor een pittige toevoeging.

Bekijk recept

Gambaspiesje met salade

Dankzij de speciaalsaus van Apollo wordt een gambaspiesje met salade extra smakelijk. Ook worden de gamba’s heerlijk gekruid met knoflookpeper van Apollo waardoor ze verrukkelijk smaken.

Bekijk het recept