Menu

Apollo Essential Groentebouillon Asian Style

Unieke complexe intensiteit van groenten met citroengras, koriander, gember en steranijs

  • Als toevoeging aan rijst, noedels, quinoa, pasta of aardappelen: na het koken en afgieten van 1kg voeg je 2 eetlepels Groentebouillon toe en vermeng je dit alvorens bij te kruiden naar wens
  • In elke groentepuree kan je 1 eetlepel Groentebouillon toevoegen tijdens het pureren om een ronde smaak te bekomen en dit zonder de hoofdgroente af te vlakken in smaak
  • Onmisbaar in elke wok of stoverij waarin groenten een belangrijke rol spelen: naar eigen smaak kan je de Groentebouillon op elk moment van de bereiding toevoegen
  • Toonaangevend in alle Vegetarische-Vegan bereidingen of Oosterse toepassingen waarin we smaakvolle ingrediënten hun smaak ten volle respecteren: 1 eetlepel Groentebouillon per kg is standaard voldoende
  • Als smaakboost in alle mogelijke groentebereidingen: na het koken, stomen, glaceren of wokken van groenten kan je steeds afwerken met 1 eetlepel Groentebouillon per kg groenten om een extra punch te geven aan het geheel
  • Groenten vacuum garen? Voeg dan ½ eetlepel Groentebouillon toe per kg rauwe groenten alvorens te garen.
  • Als basis voor het pocheren van vis of groenten: 2 eetlepels Groentebouillon per liter water
  • Ook in koude toepassingen vermengt deze Groentebouillon zich rijkelijk tot smaakmaker: ½ eetlepel Groentebouillon op 1 liter olijfolie of mayonaise en bekom een frisse vinaigrette of dressing die je naar smaak kan bijkruiden
  • Prima smaakmaker voor mousses, terrines of vullingen van groenten door 1.5 eetlepel Groentebouillon toe te voegen per kg

Apollo Essential Vleesbouillon Asian Style

Verfijnde combinatie van kip, varken en rund in combinatie met knoflook, gember en steranijs

  • Mooie basis voor marinades van rauw vlees: 2 eetlepels Vleesbouillon per liter vloeistof en kruiden naar wens
  • In elke sausbereiding voor gevogelte, varken, rund of wild: ½ eetlepel Vleesbouillon per liter saus en dit van roomsaus tot jusbereidingen
  • Zekerheid in elke stoverij van rundsstoofpot, wildragout tot tajine met kip : naar eigen smaak kan je de Vleesbouillon op elk moment van de bereiding toevoegen
  • In elke groentepuree die geserveerd is bij vleesgerechten kan je 1 eetlepel Vleesbouillon toevoegen tijdens het pureren om een ronde smaak te bekomen en dit zonder de hoofdgroente af te vlakken in smaak
  • Vlees vacuum garen? Voeg dan ½ eetlepel Vleesbouillon toe per kg rauw vlees alvorens te garen
  • Onmisbaar in elke wokbereiding waarin vlees is verwerkt: naar eigen smaak kan je de Vleesbouillon op elk moment van de bereiding toevoegen

Apollo Essential Miso Bouillon Asian Style

Traditioneel Japanse bouillon van gefermenteerde soyabonen, gember en knoflook die gekend staat als umami boost

  • Perfecte basis voor de meeste gekende bereiding met Miso Bouillon vb Ramen. Voeg 2.5 eetlepels Miso Bouillon toe per liter kookvocht
  • Mooie basis voor marinades van groenten, vis, schaal-en schelpdieren: 2 eetlepels Miso Bouillon per liter vloeistof en kruiden naar wens
  • Koude toepassingen: meng 1 liter mayonaise , creme fraiche of yoghurt met de 2 eetlepels Miso Bouillon voor een saus of dressing. Ideaal als dipsaus bij vishapjes of sushi
  • Ideaal voor elke Aziatische bouillon in combinatie met de andere 2 Apollo Essential Asian Bouillons: op 1 liter kookvocht of water voeg je 2 eetlepels Groentebouillon + 1 eetlepel Vleesbouillon en 1 eetlepel Miso Bouillon toe. Laat hier naar keuze groenten,
    gevogelte, vis in garen en werk af met versgemalen peper en grof zeezout

Recepten

Gestoofde peer in karamel met vanille ijs

Bekijk recept

Heilbot met miso

Bekijk recept

Coq au vin Asian Style

Bekijk recept

Varkenswangen met miso jus

Bekijk recept

Tataki van verse tonijn

Bekijk recept

Stoverij van varkensschouder en curry

Bekijk recept

Parelhoen met pastinaakpuree en pancetta

Bekijk recept

Veggie Miso Ramen

Bekijk recept