Mijn account Winkelwagen FAQ Contact
Menu

De winter is in het vooruitzicht

Wij doen u graag enkele suggesties

Het najaars- en wildseizoen is begonnen. Helaas kunnen de Nederlandse chefs slechts aan de slag met hun takeaway en delivery kaart. Ondanks de teneur van deze tijd blijven wij toch graag inspireren. Wij helpen u graag met enkele suggesties en recepten voor uw winterkaart.

Culinair adviseur Frans Bon

Bekijk suggesties voor uw afhaalmenu

Recepten

Wild en winters

Salade van hertenhaas

Met frambozendressing en paddestoelen

Bekijk recept

Runderwang

Gestoofd in jussaus met bier

Bekijk recept

Fazant

Met stoofpeertjes

Bekijk recept

Wilde eend

Met Chinese 5 Spices

Bekijken

Hert

Met paddestoelen

Bekijken

Dessert

Van peer en abrikozen

Bekijk recept

Entrecôte Bordelaise

Een Franse klassieker: Entrecôte Bordelaise in rode wijnsaus met de kaantjes van de entrecôte en rundermerg op twee manieren

Bekijk meer video's