Entrecote met peperroomsaus


met rosevalfrieten en gebakken eekhoorntjesbrood

Hoofdgerecht

10 personen

Boodschappenlijst

Bestelinformatie

Dankzij de peperroomsaus krijgt de entrecote een overheerlijke smaak en vormt het een smaakvol hoofdgerecht. De entrecote is voortreffelijk in combinatie met rosevalfrieten en gebakken eekhoorntjesbrood.

  • Bereidingswijze
    1. Maak eerst friet van de rosevalaardappels
    2. Snijd mooie staafjes van 1.5 cm dik met schil.
    3. Frituur ze voor op 140 graden.
    4. Frituur ze bij doorgeven in 180 graden en kruid ze met patatkruiden.
    5. Bak de paddestoelen in wat boter
    6. Breng ze op smaak met zout en pepermix.
    7. Kruid de entrecotes lichtjes met de steakmix Jamaica en bak ze mooi rose.
    8. Bak de uiringen mee.
    9. Verwarm de pepersaus en serveer deze bij de entrecote.
    10. Dresseer de frieten en de paddestoelen ernaast.
apollo-recept-sepia-kroepoek-tonijn-klein
Voorgerecht
minuten
4 personen
apollo-recept-hertenbiefstuk-rode-kool-klein
Hoofdgerecht
minuten
4 personen
apollo-recept-parfait-met-cocos-klein
Nagerecht
minuten
4 personen
apollo-recept-snoekbaars-in-bladerdeeg-klein
Hoofdgerecht
minuten
4 personen