Salade caprese met pesto


en Balsamico glaze

Voorgerecht

10 personen

Boodschappenlijst

Bestelinformatie

Een salade caprese is een simpel maar heerlijk voorgerecht. Dankzij de balsamico glaze en de pesto genovese van Apollo krijgt deze normale salade caprese een bijzonder fijne smaak.

  • Bereidingswijze
    1. Verwijder eerst de velletjes van de tomaten door ze 20 seconden onder te dompelen in kokend water en vervolgens te plaatsen in ijswater zodat je de schil gemakkelijk kunt verwijderen.
    2. Droog de tomaten en snij ze in 5 plakjes.
    3. Bouw de tomaat op door te beginnen met een plakje tomaat, hierop een basilicumblaadje en hierop een plakje mozzarella.
    4. Breng de mozzarella steeds op smaak met een lepeltje pesto, zout en peper.
    5. Ga zo verder tot de tomaat op is.
    6. Plaats de tomaat op de borden en decoreer met olijfolie, drupjes balsamicoglaze en de cress.
apollo-recept-sepia-kroepoek-tonijn-klein
Voorgerecht
minuten
4 personen
apollo-recept-hertenbiefstuk-rode-kool-klein
Hoofdgerecht
minuten
4 personen
apollo-recept-parfait-met-cocos-klein
Nagerecht
minuten
4 personen
apollo-recept-snoekbaars-in-bladerdeeg-klein
Hoofdgerecht
minuten
4 personen