Salade met hertenhaas


met frambozendressing en paddestoelen

Hoofdgerecht

10 personen

Boodschappenlijst

Bestelinformatie

De salade met hertenhaas is overheerlijk in combinatie met de frambozendressing van Apollo. Desnoods mogelijk als voorgerecht maar voornamelijk als hoofdgerecht. De wildmelange die aan de hertenhaas is toegevoegd zorgt voor een bijzondere smaak.

  • Bereidingswijze
    1. Bak de schone paddestoelen in wat boter en breng ze op smaak met de Apollo wildkruiden en wat zout.
    2. Kruid de hertenhaas, bak ook deze kort rood aan in boter en laat ze rusten op een warme plek.
    3. Maak de sla aan met de dressing,dresseer deze op het bord
    4. Snij het hertenvlees in dunne plakjes en verdeel deze over de salade en doe dit ook met de paddestoelen en de besjes.
    5. Druppel nog wat dressing langs het gerecht en geef nog een draai met de pepermolen.
apollo-recept-sepia-kroepoek-tonijn-klein
Voorgerecht
minuten
4 personen
apollo-recept-hertenbiefstuk-rode-kool-klein
Hoofdgerecht
minuten
4 personen
apollo-recept-parfait-met-cocos-klein
Nagerecht
minuten
4 personen
apollo-recept-snoekbaars-in-bladerdeeg-klein
Hoofdgerecht
minuten
4 personen