Tartaar van ossenhaas met kappertjes


en truffelmayonaise

Voorgerecht

personen

Boodschappenlijst

Bestelinformatie

Het tartaar van ossenhaas is een heerlijk voorgerecht. Het gerecht is lekker met de truffelmayonaise en de ossenhaas is heerlijk gekruid met de pepermix van Apollo.

  • Bereidingswijze
    1. Snijd de ossenhaas fijn in zeer kleine blokjes,maak tartaartjes van 100 of 150 gram.
    2. Plaats de tartaartjes op het bord en spuit de truffelmayonaise erover.
    3. Garneer met de uiringen, kappertjes, peper, himalayazout, tomaatjes en de slasoorten.
apollo-recept-sepia-kroepoek-tonijn-klein
Voorgerecht
minuten
4 personen
apollo-recept-hertenbiefstuk-rode-kool-klein
Hoofdgerecht
minuten
4 personen
apollo-recept-parfait-met-cocos-klein
Nagerecht
minuten
4 personen
apollo-recept-snoekbaars-in-bladerdeeg-klein
Hoofdgerecht
minuten
4 personen