Tempura van groenten


en paddestoelen met Bruschetta en Wasabidipper

Voorgerecht

10 personen

Boodschappenlijst

Bestelinformatie

De heerlijke tempura van groenten schikt als voorgerecht en als amuse. Het gerecht is prettig voor het oog en de combinatie met onder andere paddestoelen zorgt voor een formidabele smaak. De wasabi dipper zorgt voor een pittige toevoeging aan dit gerecht.

  • Bereidingswijze
    1. Meng tempurabloem met ijskoud water
    2. Klop Apollo Dipper Wasabi en Apollo Bruschettamix op tot er een lopend beslag ontstaat.
    3. Bak in dit beslag de groenten in een frituur.
    4. Serveer het gerecht met een koude dipsaus als red hot chili pepersaus, kerrie baharatsaus, piri-pirisaus of kies een warme saus als bearnaise of de Bali curry saus. Leuk om te serveren in glaasjes.
apollo-recept-sepia-kroepoek-tonijn-klein
Voorgerecht
minuten
4 personen
apollo-recept-hertenbiefstuk-rode-kool-klein
Hoofdgerecht
minuten
4 personen
apollo-recept-parfait-met-cocos-klein
Nagerecht
minuten
4 personen
apollo-recept-snoekbaars-in-bladerdeeg-klein
Hoofdgerecht
minuten
4 personen